Thursday, 17 January 2013

BB PLUS COLLAGEN ..Why every woman must have ?


Collagen tu la ,Kolagen ni lah..haiish pening la kepala..buka facebook je asyik kolagen jee..hahaha..termasuk la afe yang dulu rimas bila orang asyik cakap cantik kulit ngan kolagen..kolagen mampu putihkan kulit,jeragat pun hilang..afe selalu kata dalam hati "i dont believe it"..

tapi masa tu tak ambik pot (tak heran lahh) ..konon-konon muka dah cantik..ye masa tu umur dalam awal 30 mmg takder langsung jerawat..jeragat pun takder timbul lagi..wrinkles dan line kat muka rasa takder kot..sebab org tak tgr pun..lagipun leh cover ngan foundation kan :P  so tak heranlah ...

Walhal selalu ambik tahu pasal ageing proses ni..kulit sure tak cantik kalau collagen kurang dalam kulit..tapi masa tu tak kisah pun..buruk pun buruk la muka.janji ada org sayang kan...haa..masa itu punya pikiran laaah..





When i realize i really need collagen ?


Tahu tak kenapa tetiba nak ambik supplement collagen ni ? Semuanyer start bila anak afe sendiri yang tegur...terkedu sekejap..budak 6 tahun wont lie kan... 

My son cuma ckp sikit je....

" mama kena basuh muka bersih2..baru nampak cantik sikit macam org dalam tv tu..muka dia bersih je.."

.....sentap gak la sekejap..tapi it is true ..true..true..huhu


Selalunye wanita/perempuan/gadis/mak gadis semuanya akan terasa bila orang dah start tegur2 muka nampak kusam..jeragat dah ada...tak berseri dah mcm dulu..pastu pakai la foundation camner pun tetap tak berseri..

HAHHH..masa tu la afe mula terasa weyyy..kalau korang tak terasa entahla..tapi start dari tu taknak tipu diri sendiri..mmg akui..muka dah kurang cantik..suka tgk suka lihat muka kawan2 yg cantik,flawless without makeup tebal..




Lagipun dah ada anak2 ni..nak mekap lebih2 kurang masa lah..alat mekap semua dah kemana..yg tinggal compact powder revlon tu,lipstick bodyshop tu ,celak beli kat watson tu..maskara yg dah hampir keras hahahaha..




Masa ni la googling je kerjanye..nak cari produk terbaik..byk betul pilihan..tapi kena bijak memilih..terpulang pada citarasa kita kan..



So finally ambik BB Plus Collagen ni sebab :


  • Rasa mcm ribena..not too sweet which is good...sedap dap dap...
  • Kandungan collagen ikan,vitamin C,beri,serat apple.
  • (Fish derived collagen have smaller molecular weight than other derived collagen,so it is easier to absorb by human body.)
  • Sekali sehari je minum sebelum tido atau sebelum breakfast
  • Kesan yang cepat sebab kandungan Vitamin dalamnya sgt banyak.
  • Dalam seminggu our scars and wrinkles will clearly lighter
  • Tak beri kesan allergik,gatal dan lain2..sebab afe jenis allergik jugak pada product kesihatan mcm ni.
  • Bagus utk tenaga tambahan jugak 
  • Skin is brightened!



Now almost a month rasa mmg berbaloi..dan afe pun jual jugak product ni..so sesiapa yg nak order leh pm afe 013 3443254





BB Plus Collagen

Harga asal RM180  ada 20 sachet....promosi calling2 me..kita deal kemudian :>




0 comments:

Post a Comment