Tuesday, 25 September 2012

myBIOzone - Awesome !

video
Salam semua,

syukur,BIOzone dah ada di rumah,terus guna,sebab dah teruja sgt nak lihat sendiri.so tadi balik ofis,terus grab anak afe punya bottle susu,this is we call 'try'test' ..:) but alhamdullilah, afe lihat dan bau sendiri bottle susu tu mmg dah takder bau yang kurang enak.tak perlu letak sabun bottle utk cuci.dah jimat :P

then,afe tunggu my hubby belikan ayam kat HERO,mmg nak cuba sendiri kesan BIOzone ni.So afe managed to capture few pictures and video untuk tontonan semua.

Ok,the installation BIOzone is very simple,item pun very light.the instruction is so straightforward,mmg senang. Afe letakkan my BIOzone next to sink and pastikan to always cover with towel and on located at dry place.


1st testimoni - Ayam 1/2 ekor (beli di HERO je)




  1. Bersihkan ayam seperti biasa,kali ni Afe dah bersihkan 3 kali.
  2. Masukkan ayam dalam bowl kaca.Jgn letakkan dlm bowl plastik ye.Kalau ada bekas bowl IKEA tu ok jugak kot,janji jgn plastik.
  3. Then letakkan tiub ke dalam bowl,letak celah2 ayam,but make sure ,ada ruang untuk tiub berbuih nanti.
  4. Press the button ,press to 30 minutes (untuk ayam)
  5. Then you will notice bubble on top and slightly bau dari hasil proses ni.
  6. As you can see,in the video,the bubbles semakin banyak and you will notice slightly light brown. Afe believed itu adalah kesan nyahtoksin berlaku.
  7. After 30 minutes,BIOzone will stop automatically.it is so EASY.like ABC :)
  8. Afe notice bubbles tu actually  dah become sticky dan sentuh seperti plastic texture. eeewww..so ngeri..texture bukan mcm lemak ayam,coz bila i bakar ,tak hancur,malah keluar bau busuk.ini lah yg dikatakan toksin.

Afe terus terfikir inikan yg kita mkn selalu ni? so berapa banyak air dan ubat yg harus kita telah utk hancurkan toksin ni? masyallah,

syukur jumpah BIOzone ni,at least dpt kita kurangkan toksin dlm makanan seharian kita.

 Insyallah Afe akan cuba pelbagai testimoni lagi,soon Afe akan upload video utk dikongsi.


Malah sapa yg mahu kongsi rahsia menjana ribuan extra income dan membeli BIOzone pun bole sms/call /pm afe.jgn segan2 ye,nak tanya je pun bole.


"tiada paksaan,, kita cuma mahu berkongsi kesihatan dan kekayaan." Business ni sgt fun dan win-win situation,semua kena keja,kalau tak kerja ,mana nak kaya kan ?



Afe

013 3443254
afeothman@gmail.com